پایگاه خبری تحلیلی امید آذربایجان

آغاز واگذاری فیبر نوری در آذربایجان غربی از اواخر خرداد ماه سال جاری

مدیرعامل شرکت مخابرات آذربایجان غربی خبر داد؛ آغاز واگذاری فیبر نوری در آذربایجان غربی از اواخر خرداد ماه سال جاری   به گزارش پایگاه خبری تحلیلی امید آذربایجان، دکتر بهمن اسمعیل زاده مدیرعامل

مخابرات,آذربایجان غربی,فیبر نوری,اسمعیل زاده,مخابرات آذربایجان غربی,

کد مطلب: 142
آغاز واگذاری فیبر نوری در آذربایجان غربی از اواخر خرداد ماه سال جاری
تاریخ انتشار : سه شنبه 02 خرداد 1396 ساعت 21:17
آغاز واگذاری فیبر نوری در آذربایجان غربی از اواخر خرداد ماه سال جاری

مدیرعامل شرکت مخابرات آذربایجان غربی خبر داد؛

آغاز واگذاری فیبر نوری در آذربایجان غربی از اواخر خرداد ماه سال جاری

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی امید آذربایجان، دکتر بهمن اسمعیل زاده مدیرعامل شرکت مخابرات آذربایجان غربی در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطر حماسه سازان شهدای عملیات بیت المقدس و تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر و قدردانی از حضور پر شور و با شکوه مردم در پای صندوق های رأی گفت: ٥٠ هزار ظرفیت جدید برای فیبر نوری منازل مسکونی پیش بینی شده که عملیات اجرایی آن از اواخر خرداد ماه سال جاری آغاز می‌شود.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه نوآوری و خلاقیت، جزء لاینفک شرکت مخابرات است، افزود: نوآوری در سازمان و نتیجه‌گرا شدن فعالیت‌ها، همواره ٢ رویکرد مهم این شرکت بوده و بر همین مبنا، علیرغم اینکه طی سه ماهه پایانی سال گذشته با زمستان بسیار سردی مواجه بودیم، ٧١٠ تکنولوژی 3G و 4G را در ٤٢ شهر استان راه‌اندازی کردیم.

 

اسمعیل زاده تصریح کرد: در طول سال ٩٥، شرکت مخابرات ایران ١٤٣ میلیارد تومان در استان آذربایجان غربی سرمایه‌گذاری کرده است و در همین راستا ٤٩٠ پروژه مخابراتی در سطح استان افتتاح شد که راه اندازی ٢٢٠ کیلومتر فیبرنوری در داخل و خارج شهرهای استان در راستای ملایم کردن شبکه مخابراتی از جمله این پروژه‌ها بوده است.

 

وی با اعلام افزایش ٤ برابری مصرف پهنای باند در سال گذشته نسبت به سال ٩٤، تأکید کرد: امروز دیگر ثروت ملت ها و کشورها فقط نفت و گاز نیست؛ بلکه داده است و هر جامعه‌ای که بتواند از داده‌ها به نحو احسن استفاده و داده‌های بیشتری را تولید کند توانسته است از این ثروت، بالاترین بهره را ببرد.

 

مدیرعامل شرکت مخابرات آذربایجان غربی ادامه داد: با توجه به اینکه ارائه خدمات اینترنتی در روستاها را به بخش خصوصی واگذار کرده‌ایم ولی با این حال در سال ٩٥، شرکت مخابرات استان توانست دسترسی اینترنت به ١٠٨ روستا را به شکل تکنولوژی wifi فراهم و ١٠٠ روستای دیگر را نیز به اینترنت ADSL مجهز کند که با این اوصاف در مجموع ٢٠٨ روستا در استان از خدمات اینترنت پرسرعت بهره‌مند شدند و جای خوشحالی است که هم اکنون در روستاها مشکل ارتباطی نداریم.

 

وی خاطرنشان کرد: در برنامه ٥ ساله‌ای که برای شرکت مخابرات آذربایجان غربی تدوین شده، برنامه های خوبی برای تحولات مخابراتی استان در نظر گرفته‌ایم که بهینه سازی شبکه‌های مخابراتی، مشتری مداری و تحول در منابع انسانی از جمله مهم‌ترین این برنامه‌هاست.

انتهای پیام/


برچسب ها : , , , , ,
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
عنوان
logo-samandehi
چندرسانه ای